Kibaszottul fontos közlemények, kibaszottul fontos szervezetektől.

politikaszinhaza Címkék: vélemény2009.08.24. 23:50

Az SZDSZ Új Generáció nem ért egyet azzal, hogy a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) etikátlannak tartja, hogy a felsőoktatási intézményekben középfokú "C" típusú nyelvvizsgával lehet csak diplomát szerezni.

MEASZ : Sólyom László határolódjék el a Jobbiktól is annak Magyar Gárdájával együtt!- Mint ahogyan jól működő demokráciákban illik, Sólyom László tegye egyértelművé: nem kér a szélsőjobb politikai támogatásából!

Elképzelhető, hogy a Tettrekész Rendőri Szakszervezet tagjai tudatosan hátráltatják a cigánygyilkosságok felderítését? A Demokratikus Hálózat szerint egyértelmű, hogy a Jobbik hivatalos partneréül szegődött Tettrekész Rendőri Szakszervezet a szélsőséges párt trójai falova az rendőrségen belül. Erről Galba-Deák Ádám, a DH elnöke beszélt lapunknak. A Demokratikus Hálózat szerint a romagyilkosságnak közvetlenül köze van a Jobbikhoz.

Pár dolog eszembe jutott ezek kapcsán...

- Már megint bedőltünk egy ócska trükknek, jelesül a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete néven elkeresztelt faszságnak. Médiahekket nem nehéz csinálni, mi is csináltunk már jópár ilyet. Az a baj, hogy vannak olyan fasz újságírók, akik nem néznek utána semminek, csak cntrl+c, cntrl+v-vel hírt kreálnak. Az Új Generáció - az öt és fél tagjával - pedig reagált. Reagált, mert szerintük fontos volt erre reagálni. Köhögött a  szabad bolha.

- MEASZ. Az egyik kedvenc szervezetem. Karakán, antifasiszta, kellően radikális, dinamikus... Olyan amilyennek egy igazi ellenálló és antifasiszta mozgalomnak lennie kell. Kellően ellensúlyozza a HVIM-et. Párja pedig a MAL (Magyar Antifasiszta Liga). Szavukra emberek százezrei figyelnek. Hanti "gyermekbarát" Vili pedig nagyszerű szónok és vezéregyéniség. Több ezer embert tudnak mozgósítani, főként fiatalokat. Rendezvényeik nem egyszer - a nyugati Antifa rendezvényekhez hasonlóan - botrányokba és oszlatásba torkollnak. Ifjúsági tagozata a MEASZ ökle. Pár kép róluk:

És a végén a kedvenceink! A Demokratikus Hálózat nevű ötszemélyes megmondótársaság. Tudnak ők mindent és nem félnek senkit sem megtámadni! Vádaskodnak, dokumentumokat hamisítanak, gyanúsítgatnak, megmondják a frankót! Hisz megtehetik. Igaz a Tettrekész Rendőrszakszervezet nevét elbaszták, de sebaj. (TMRSZ-ről lesz még külön írás ezen a blogon, igazán nem szívleljük őket sem - K.L) Remélem a jövőben is ilyen harcos lesz a Demokratikus Hálózat és lesz min röhögni/felháborodni a továbbiakban is! :)

K.L

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaszinhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr161336214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása