Ez már nekünk is magas...

politikaszinhaza 2009.07.30. 16:20

Együtt, szeretetben, békességben vonultak a szlovák és magyar nácik Győr belvárosában. Eközben a szlovák szociáldemokrata-szélsőjobboldali (Smer-SNS) kormány bevezeti az ún. nyelvtörvényt, aminek a magyar kisebbségre gyakorolt negatív hatását nem kell részleteznem. Mi a fasz van?

Szlovák-magyar bőrfejű-találkozó Győrben - MNO

 

Nem volt rendbontás Győrben a közös szlovák-magyar bőrfejű-találkozón. A zártkörű rendezvényt a magát hungarista tömörülésnek valló Nemzeti Munkáspárt szervezte. A helyszínt és a radikális fiatalok vonulását a Készenléti Ezred és a Marcali Beavatkozó Alosztály teljes készültségben biztosította.

Kisebb-nagyobb csoportokban vonultak végig Győr belvárosán a megbékélés koncert résztvevői, akiknek minden lépését egyenruhások vigyázták. A fiatalok tartották magukat az egymás között megkötött egyezséghez, nem voltak hajlandóak szóba állni az újságírókkal. A koncertre egy szórakozóhelyet béreltek ki a szervezők.

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaszinhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr251277924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása