MEBAL - Az új erő

politikaszinhaza Címkék: politika civil komcsik2009.08.19. 03:19

"A MEBAL célja mintegy 1,8 millió baloldali szavazó megszólítása, egyelőre szigorúan civil alapon, pártok nem vehetnek benne részt." Krausz Tamás

Szimpatikus nekem ez a pártszerű képződmény, hiszen tudjátok, hogy a szívem csücske ez a civil dolog (első bejegyzés). A MEBAL látjátok felismerte a civilségben rejlő hatalmas lehetőségeket! Jó dizájn, nyerő eszme, nagyszerű politikusok. Az ÚSZNP-nek  komoly konkurenciával kell számolnia!

Nézzük, mi is ez a MEBAL!

Elsőként erről a komoly weblapról http://mebal.hostunk.0lx.net/ kezdtem tájékozódni, miután olvastam a Népszabiban, hogy megint megjelent egy alternatív baloldali erő. "

Új baloldali mozgalom szerveződik

Új baloldali mozgalom életre hívását kezdeményezte tegnap több civil (anyád - szerk.) szervezet. A meghirdetett cél a baloldal "teljes szétesésének megakadályozása", a parlamenti baloldalban bizalmukat vesztett emberek és szervezetek összefogása, a baloldal újjászervezése - közölték a mozdalom indításának bejelentésekor az alapító szervezetek képviselői."

De sajnos csalódnom kellett...

http://mebal.hostunk.0lx.net/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=69

Érdemes a listán látható emberek neveit beírni a googleba (elég találomra is párat). Rájövünk, hogy ez ismét az n+1-edik szánalmas kommunista kísérlet. Ez speciel nagyjából ugyanaz mint a Szociális Charta 2008 (aminek majdnem egész pofás logoja lett afroamerikai üzletemberekkel - kicsit talán meg akarták lovagolni Obama népszerűségét) vagy egy egyszerűbb (és talán ismertebb) képlettel leírva: Zöld Baloldal - TGM = MEBAL. Öreg "kádárpólós" komcsik, Munkáspárt2006, pár kizárt szoci + 4-5 kamu  fantomszervezet (Lehet Zuschlag áll a MEBAL mögött psssszzz). Valamiért soha nem unják meg. Miért is unnák meg? Meglátják elvtársak, eljön még a világforradalom!

Van ilyen zene (divsz induló + párttal a néppel egy az utunk), meg humor rovat is. Jó nagyot röhögtem, de nem a poénokon, hanem azon, hogy milyen szar. Muszáj így a végén Veletek is megosztanom. (Akinek tetszik és érti a történet lényegét, az legyen olyan szíves és írja meg a hitetlenek@index.hu címünkre)

"Kossuth rádió, hírek: Súlyos baleset történt Budapesten a Kossuth Klub előtt. Két személyautó frontálisan ütközött,emberben nem esett kár, anyagi veszteség jelentős, csupán Orbán Viktor és Bajnai Gordon szenvedett apróbb sérüléseket, az előbbinek jobb keze, az utóbbinak bal lába záródott a kesztyűtartóba. A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a két jármű nagy sebességgel akart előbb érkezni a Magyarországi Egyesült Baloldal megbeszélésére, ezért történt a bal-eset. A MEBAL aktivisták elláták a két sérültet. Orbán Viktort a keresztény szeretetről tanították, mivel fájdalmában illetlen szavakkal ostorozta Bajnai Gordont. Bajnai Gordont néhány Marxi tételről faggatták, hogy elvonják figyelmét fájdalmáról, mire Bajnai úr megkérdezte: Ki az a Marx? Arra a kérdésünkre, hogy miért siettek annyira a MEBAL összejövetelére, mindkét sérült sugárzó arccal, szinte egyszerre kiáltotta: EZ AZ UTOLSÓ REMÉNYÜNK!!!!!!!!!!"

H.K.

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaszinhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr531321167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása