A várva várt szocdem erő!

politikaszinhaza Címkék: politika szocdem úsznp2009.07.31. 12:38

Igen, végre itt van! A magyar szociáldemokrácia újra régi fényében fog tündökölni! Mindez köszönhető az Új Szociáldemokrata Néppártnak (USZNP) mely képes lesz megújítani a baloldalt és programja segítségével Magyarország felzárkózik a Nyugathoz!

Az ÚSZNP programja ( Tízparancsolat - nem röhögni! )

1. Nyugdíjak azonnali 30%-os emelése
2. Minimál 110ezer Forintra, valamint a közalkalmazotti bérek emelése
3. Állami munkahelyek létesítése az egész ország területén
4. Két gyerek után járó állami lakások
5. Üzemanyagárak államilag való szinten tartása
6. Bankközi adóslista ( BAR-lista ) amnesztia
7. Nemzeti infrastruktúra fejlesztése
8. Oktatási rendszer reformja
9. Egészségügy fejlesztése, korházak ( visszaállítása ) létesítése
10. Agrárgazdaság ( Nemzeti gazdaság ) támogatása fejlesztése

Egy kérdésre a válaszuk:

Miért nem indultak az Európai Parlamenti választásokon? Zsolt

Tisztelt Zsolt, Kérdésére nagyon egyszerű választ biztosítunk. Azért mert magyarok vagyunk! Az európai parlamenti választások kampányait, ami ugye itthon történt a nevezett pártok részére, ezt is magyar adókból magyar adók tízmilliárdjaiból lett finanszírozva, egy olyan választási esemény, ami igazán nem a belpolitika és az ország felvirágoztatásáért van, hanem azért, hogy az unióban élő magyarok érdekeit képviselhessük(????). Ilyen kismértékű részvételi arányban, mint amilyenben benn vagyunk az európai parlamentben, beleszólásunk a működésébe nincs. Álláspontunk a következő, az éhező magyar ember pénzét vették el, erre a választásokra azért, hogy a külföldön jól élő süllyedő hajót elhagyó embereket képviseljük. Itt a baj Magyarországon és ide kell koncentrálni, nem másra, más országokra. Valamint ha kampányolni akarnak a pártok a kint dolgozó és élő emberekért, akkor fizetessék meg velük, a kampányok és a szavazás költségeit, ne pedig az éhező és süllyedő hajóban rekedt Magyar emberekkel.

Gyöngyszemek a pártról:

Helyi szervezet elnökeit keressük

Figyelem! Ha ön úgy érzi, hogy lakóhelyének területén, el tudná látni pártunk képviseletét és képes összeszedni a párt vezetésébe való belépéséhez, ezer új tagot, akkor várjuk megkeresését. Ha ezt nem tudja teljesíteni, de még is bele akar vágni, Tizenkét millió forint felvételi költség megfizetése mellett, vállalja az ÚSZNP szabályainak betartását és teljes szankcióit, akkor jelentkezzen a helyielnok@usznp.hu e-címen. Amint lehet, a legrövidebb idő alatt megkeressük önt. Továbbá a területének megfelelően indítjuk önt és helyi szervezetét a 2010-es országgyűlési választásokon. További feltételek tájékoztatás alapján.

Írtunk is nekik egy e-mailt.

"Szép Napot!

Tapolcai elnök szeretnék lenni, viszont csak 500 tagot tudok beléptetni. Az rendben lenne az Önök részéről, hogy leadom az 500 belépésit és 6 000 000 forintot utalok a számlájukra?

Egy szociáldemokrata,

Kiss András"

Várjuk válaszukat!

!!!Megjött a válasz!!!

Tisztelt András!

Először is, ha nem haragszik, de elég sokan jelentkeznek, és muszáj megfelelően kiszűrni azokat a tagokat akik annak ellenére, bármikor befizethetik ezt a 12 millió forintot, de a pártban való vezetői jelenlétük rontaná a pártról kialakult véleményeket, így ilyen esetben elég sok embert kell visszautasítanunk. Egy pár kérdést tennék fel önnek, első körben, honnan szerzett tudomást a helyi elnök kiírásunkról, jelenleg mivel foglalkozik, az 500 újonnan belépő tagot mennyi idő alatt gondolja, hogy be tudná léptetni?

Tisztelettel: Benke Gábor elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaszinhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr841279468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása